Commissies - Wie zitten er in onze commissies?

SV RUIS is natuurlijk niets zonder haar commissies. In de periode van september-september van schooljaar 2018-2019 heeft SV RUIS acht top commissies! Dit zijn de introcommissie, borrelcommissie, de externe commissie, de reiscommissie, de mannencommissie, de feestcommissie, de promocommissie en de activiteitencommissie. De commissies zijn gevuld met studenten uit alle leerjaren. Zo leer je naast je studie veel nieuwe mensen kennen.

De acht commissies die alles mogelijk maken!

Introductiecommissie

De naam zegt het al, organiseert de introductie van de september instroom.
In deze commissie zitten:

1. Milou Nijveld (voorzitter)
  2. Roel Bouten (adviseur)
  3. Kim van Tent
  4. Charlotte de Boer
  5. Sanne Jacobs
  6. Veerle Schute
  7. Erika Houthuizen
  8. Sophie Hoogveld

Introductiecommissie

De naam zegt het al, organiseert de introductie van de september instroom.
In deze commissie zitten:

1. Milou Nijveld (voorzitter)
  2. Roel Bouten (adviseur)
  3. Kim van Tent
  4. Charlotte de Boer
  5. Sanne Jacobs
  6. Veerle Schute
  7. Erika Houthuizen
  8. Sophie Hoogveld

Borrelcommissie

Organiseert de borrels die om de week gehouden worden in onze stamkroeg Bascafé. De borrels van SV RUIS vinden over het algemeen plaats op dinsdagavond. Soms pakken wij tijdens deze borrels wat groter uit en binden we er een thema aan vast.
In deze commissie zitten:

1. Onno Verweij (voorzitter)
  2. Ruben Megens
  3. Sanne Kelderman
  4. Janneke Munster

Externe commissie

Organiseert leerzame activiteiten voor de leden van SV RUIS. Bijvoorbeeld gastcolleges, educatieve uitjes en bedrijfsbezoeken!
In deze commissie zitten:

1. Georgette van Dijk (voorzitter)
  2. Hilde Hamer
  3. Frans Zuidam
  4. Celine van As

Externe commissie

In deze commissie zitten:

1. Georgette van Dijk (voorzitter)
  2. Hilde Hamer
  3. Frans Zuidam
  4. Celine van As

Reiscommissie

Organiseert (minstens) één leuke reis voor SV RUIS. Hierbij kun je denken aan een citytrip en/of wintersport!
In deze commissie zitten:

1. Pim ten Have (voorzitter)
  2. Jim Rosendahl
  3. Faruk Aslan
  4. Lynn Porskamp
  5. Samia Sadiki

Mannencommissie

Organiseert verschillende dingen voor de mannen van SV RUIS. Deze commissie is tot stand gekomen omdat de studie communicatie voornamelijk bestaat uit vrouwen, maar wij willen niet dat de communicatiemannen zich achtergesteld of vergeten voelen en deze commissie komt op voor de vertegenwoordiging van de mannen van SV RUIS.
In deze commissie zitten:

1. Tim van den Brink (voorzitter)
  2. Joeri van den Heuvel
  3. Ewout Vaes
  4. Teun Berndsen

Mannencommissie

In deze commissie zitten:

1. Tim van den Brink (voorzitter)
  2. Joeri van den Heuvel
  3. Ewout Vaes
  4. Teun Berndsen

Feestcommissie

Organiseert de leukste feesten van alle verenigingen in Nijmegen. Er zullen vier grote feesten gehouden worden dit jaar. Het gala is er daar een van.
In deze commissie zitten:

1. Sanna Schoonenberg (voorzitter)
  2. Michiel van der Ven
  3. Lois Deckers
  4. Imre Wiersinga
  5. Xiaojun Creemers

Promocommissie

Promoot SV RUIS op alle fronten. Tijdens de Introductie, tijdens open dagen en op social media… de Promocommissie is erbij!
In deze commissie zitten:

1. Iris Kars (voorzitter)
  2. Janne Bresser
  3. Samea Atmodimedjo
  4. Symen Meeuwissen

Promocommissie

In deze commissie zitten:

1. Iris Kars (voorzitter)
  2. Janne Bresser
  3. Samea Atmodimedjo
  4. Symen Meeuwissen

Activiteitencommissie

Organiseert de leuke activiteiten binnen RUIS. Voorbeelden van activiteiten zijn: lasergamen, bowlen, bowlen, een sportactiviteit, etc.
In deze commissie zitten:

1. Bram Kleisterlee (voorzitter)
  2. Eva Haaima
  3. Julia Amedume