BESTUUR SV RUIS

Commissaris Intern

Karen van Dael
Commissaris Extern

Passie? Ruis in het bloed?
Wil jij in het volgende bestuur?

Het vijfde bestuur vertelt..

Max vertelt..

Hallo ik ben Max Heinzmann en met veel trots mag ik mijzelf sinds februari 2019 voorzitter noemen van SV RUIS. Ik ben 20 jaar en geboren en getogen in Nijmegen. Ik zit nu in mijn tweede jaar van de opleiding Communicatie.

Bij de intro heb ik helaas geen kennis kunnen maken met ruis (gemis voor mij maar ook voor de intro :P) omdat ik hier jammer genoeg niet bij was. Maarja dit weerhield mij niet om in te schrijven voor een commissie, mijn ruishartje klopte al. De commissie waar ik belande was de mannencommissie, deze hebben mij na een half jaar wijsgemaakt dat ik een ontgroening moest doen dit was het
“rondje keizer”. Maar dit ontmoedigde mij niet om voorzitter te worden van eerst de mannencommissie en nu dus ook van de gehele vereniging.

Max vertelt..

Veerle vertelt..

Hoi! Mijn naam is Veerle Kuijpers en ik mag mijzelf met trots sinds februari 2019 secretaris noemen van SV RUIS. Ik ben 20 jaar oud en ik woon in Nijmegen. Ik zit in het tweede jaar van onze opleiding Communicatie. Als secretaris notuleer ik tijdens de vergaderingen en beheer ik de Facebookpagina, de mail en de ledenadministratie. Deze taken matchen goed bij mij en dat is dan ook de reden dat ik deze functie heb aangenomen.

Sinds ik lid ben geworden van SV RUIS, eind augustus 2017, ben ik hartstikke enthousiast over deze vereniging. Ik heb veel leuke ervaringen opgedaan en super veel mensen leren kennen. Ik heb een half jaar deel uit mogen maken van de borrelcommissie met plezier en in de late uren in Bascafé doorgebracht. Daarna toch voor het bestuur gekozen en dit lijkt me een hele leuke uitdaging. Samen met mijn lieve bestuursleden hoop ik er een succesvol jaar van te maken met als doel SV RUIS nog verder uit te breiden!

Jeffrey vertelt..

Hoi! Mijn naam is Jeffrey Hooijer en ik mag mezelf sinds 5 februari 2019 de kersverse Penningmeester van SV RUIS noemen. Ik ben 23 jaar en zit in het 2e jaar dan onze opleiding. Ik kom uit het kippendorpje Barneveld, maar woon sinds kort in de mooiste stad van Nederland: Nijmegen. Als penningmeester houd ik de financiën van RUIS in de gaten.

Al vanaf mijn eerste weken op de HAN wist ik het zeker: “ik wil bij RUIS horen!”. Vanaf dat moment is RUIS gewoon een onderdeel geworden van mij (studie)leven. Ik heb heel veel leuke ervaringen opgedaan en natuurlijk heel veel leuke mensen leren kennen. Na anderhalf jaar feestcommissie (eerst als penningmeester, later als voorzitter) vond ik het wel tijd voor een plekje hogerop.

Het lijkt me dan ook een hele toffe ervaring om het aankomende jaar een van de gezichten te mogen zijn van SV RUIS. Samen met mijn mede bestuursmaatjes hoop ik er een mooi en succesvol jaar van te maken met als doel ons mooie SV RUIS nog groter en leuker te maken.

Jeffrey vertelt..

Hoi! Mijn naam is Jeffrey Hooijer en ik mag mezelf sinds 5 februari 2019 de kersverse Penningmeester van SV RUIS noemen. Ik ben 23 jaar en zit in het 2e jaar dan onze opleiding. Ik kom uit het kippendorpje Barneveld, maar woon sinds kort in de mooiste stad van Nederland: Nijmegen. Als penningmeester houd ik alle centen van RUIS in de gaten. Ik zorg er dus voor dat het geld van RUIS niet alleen opgaat aan bier en koekies, maar dat we ook leuke dingen doen van deze centjes.

Al vanaf mijn eerste weken op de HAN wist ik het zeker: “ik wil een RUISje zijn!”. Vanaf dat moment is RUIS gewoon een onderdeel geworden van mij (studie)leven. Ik heb heel veel leuke ervaringen opgedaan en natuurlijk heel veel toffe mensen leren kennen. Na anderhalf jaar feestcommissie (eerst als penningmeester, later als voorzitter) vond ik het wel tijd voor een plekje hogerop.

Renee vertelt..

Mijn naam is Renee Theuws, ik ben 20 jaar en vanaf februari 2019 ben ik de commissaris intern. Ik zit in het tweede jaar van de studie.
Tijdens mijn intro heb ik voor het eerst kennis gemaakt met RUIS. Ik kenden nog niemand in Nijmegen, maar dit veranderde snel. Voor het einde van de week was ik helemaal enthousiast en wilde ik meer RUIS. In mijn eerste jaar ben ik meteen bij een commissie gegaan, actief lid geworden en heel veel mensen leren kennen. En dan nu dit jaar in het bestuur.

Aankomend jaar hoop ik binnen mijn functie iedereen nog meer te enthousiasmeren over hoe leuk en gezellig RUIS is, en hoe voordelig lid zijn van een studievereniging wel niet kan zijn voor je toekomst. Natuurlijk ben ik ook het aanspreekpunt voor alle commissies en hoop ik dat deze communicatie goed verloopt, dat de communicatie lijnen kort zijn en dat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Natuurlijk wil ik ook dat iedereen zo enthousiast mogelijk is en dat we er een mooi jaar van kunnen maken met zijn allen, ik heb er in ieder geval heel veel zin in.

Karen vertelt..

Mijn naam is Karen van Dael en sinds februari 2019 mag ik mijzelf Commissaris Extern van SV RUIS noemen. Ik zit nu in mijn tweede jaar van de opleiding communicatie, ben 19 jaar en woon nu al een tijdje in Nijmegen. Ik ben al lid van SV RUIS sinds de intro van 2017, vanaf het begin was ik al erg nieuwsgierig naar de vereniging. Ik heb hier heel veel mensen leren kennen en heb veel mooie ervaringen opgedaan. Toen ik zag dat de functie van commissaris extern vrij kwam heb ik actie ondernomen door te solliciteren, en kijk eens waar ik nu zit.

Bij mijn functie komen veel serieuze dingen kijken, zo ben ik het aanspreekpunt voor externe organisaties en bedrijven. Dit vind ik een grote uitdaging, ik verwacht dan ook dat ik een hele hoop ga leren. Het komende jaar hoop ik niet alleen mijn eigen netwerk te vergroten, maar vooral het netwerk van SV RUIS. Ik hoop dat ik er samen met de andere bestuursleden voor kan zorgen dat SV RUIS nog meer op de kaart komt te staan en dat we dit jaar een hele hoop mooie dingen mogen meemaken.

Karen vertelt..

Van toen tot nu