We zitten alweer bijna op de helft van het schooljaar. De afgelopen maanden heeft SV RUIS veel leuke informele activiteiten georganiseerd, met als doel om je klas en studiegenoten beter te leren kennen.

SV RUIS heeft verschillende commissies die de activiteiten organiseren. Sinds september 2018 hebben we een activiteitencommissie. Deze commissie organiseert verschillende informele activiteiten. In september hebben ze al een beachvolleybaltoernooi georganiseerd en afgelopen november gingen we met 40 personen laserquesten.

Daarnaast heeft SV RUIS een mannencommissie. De mannencommissie is opgericht om het kleine aantal mannen van de opleiding communicatie te vertegenwoordigen. Nou horen we je denken, wat doet de mannencommissie dan? Ze organiseren activiteiten alleen voor mannen. Er worden verschillende toernooien georganiseerd, want er moet natuurlijk wel wat te winnen zijn. Het FIFA-toernooi, toeptoernooi en pooltoernooi zijn terugkerende activiteiten waar de mannen erg enthousiast van worden.

Wil jij weten hoe deze activiteiten er uitzien? Check dan snel de foto’s!

Share This

Notice: Undefined index: img in /home/svrunl/domains/svruis.nl/public_html/wp-content/plugins/ct-ultimate-gdpr/includes/views/cookie-popup.php on line 116
X