Word lid van SV RUIS

Waarom je lid zou moeten worden van SV RUIS:

• Vergroot je toekomstige werkveld, door te netwerken binnen en buiten de vereniging.
  • Als lid kun je mee met onze maandelijkse studiegerelateerde activiteiten en lezingen, maar ben je ook altijd welkom op onze borrels en feesten!
  • Als lid kun je doorgroeien binnen de vereniging.

Waar wacht je nog op?

Om lid te worden moet je het formulier uitprinten en invullen. Het handigste is als je het document downloadt of direct uitprint. Dit kan door op het formulier te klikken. Hierdoor open je een pdf-document dat je kunt downloaden of uitprinten.
Kies wat jij het handigst vindt en deponeer het formulier in het postvak van SV RUIS of bij de receptie.

Let op!
Dit formulier geldt als een machtiging voor een jaarlijkse contributieincasso. Wij hopen dat dit formulier dan ook naar waarheid wordt ingevuld. Indien dit formulier is ingevuld, heeft Studievereniging RUIS het recht om jaarlijks €15,- (als lid) of €10,- (als alumni-lid)  te incasseren van de door jou opgegeven bankrekening.

Wanneer je lid wordt van SV RUIS betekent dit dat je akkoord gaat met onze privacyverklaring. In de privacyverklaring staat belangrijke informatie over wat wij doen met persoonsgegevens en waar wij jouw persoonsgegevens voor nodig hebben. We gaan ervan uit dat jij ons vertrouwt met jouw persoonsgegevens.  Hieronder vind je de privacyverklaring van SV RUIS.

Studenten

(Door op het formulier te klikken kun je het downloaden)

(Door op het formulier te klikken kun je het downloaden)